Detaljeret visning af Aktivitet

Dato:25-08-2018
Arrangør:Lima/Uschi
Aktivitet:Juniortur
Sted:Skovshoved Havn
Beskrivelse:Juniortur 2018

Vi fisker lørdag den 25/8 kl. 8-14 med efterfølgende indvejning på havnen. Efter indvejning og præmieoverrækkelse kommer der et sikkerhedsindslag med Dansk Søredning.
Der vil også være redningsflåder i vandet, som man kan prøve at kravle op i og se, hvor svært/let det er, at komme op i sådan en. Så husk tøj til at hoppe i vandet, hvis I vil prøve det.

Derefter er der krabbefiskeri for de unge, mens de voksne gør klar til grill og hygge i Sandslottet. Inden maden bliver der det sædvanlige krabbevæddeløb. Og fortvivl ikke, hvis man ikke har en krabbestang - der bliver udleveret krabbestænger til alle deltagene juniorer

Se mere i Nyhedsbrevene for juli og august

Vi håber, at selvom fiskeriet er overstået om lørdagen, at I vil blive til grill-hyggen lørdag aften samt overnatning til søndag, så ungerne kan hygge sig sammen hele aftenen, til de bliver så trætte at de må puttes i bådene
Søndag er reservedag, hvis vejret ikke er med os om lørdagen. Hvis vi må gøre brug af reservedagen, vil der stadig være indslaget om sikkerhed lørdag eftermiddag samt krabbevæddeløb og fællesgrill.

Traditionen tro er det Skovshoved Havn som danner rammen for arrangementet

Det er denne dag kun børn/juniorer til og med 16 år (det år de fylder 16 år) der kan indveje fisk, og det er også kun dem der kan modtage præmier. Vi ved dog godt, at de ikke kan sejle ud alene. Så derfor må de selvfølgelig godt tage et par voksne med og hjælpe med fiskeriet.

Som altid er det fladfisk og torsk som kan indvejes

Der vil være præmier til de 10 bedst placeret i fladfisk og til de 5 største torsk. Derudover er der en præmie til den, som samlet har fået flest point.

Der kan max være en præmie pr. barn i hver art. Dog kan samlet præmie vindes oven i.

Reglerne er de samme som SSK har beskrevet i deres regelsæt. Så også ved denne konkurrence findes vinderen ved udregning efter et pointsystem hvor hver art giver 4000 point og hvert gram 1. point.

Denne weekend er det børnenes hygge og børnenes glæde ved fiskeriet, som er i højsæde. Vi vil gerne støtte op om næste generation af lystfiskere
Tilbage

Honda Shoppen
Garmin Elektronik
Palby Marine
West Bådudstyr
Stenteq Marine
Köp Båt i Sverige, Svenska Kronor, Varberg-Svreige, Tel: 004634016805
VHF skolen
Fiskekort for småbådsfiskere
watergames, sejlerskolen for dig.
Islev Carshine
Navisco
Columbus Marine
daiwa fiskeudstyr
Mercury Parts
Pro-Safe
L H marine
Grizzly fiskeudstyr
Elektriske spil
Skælskør motormarine.
Danish Lure
Savagegear
Herning Trailer og Bådcenter
Tempo Både og udstyr
Mercury Marine
Raymarine
Tryg Forsikring
Dalager Maskinfabrik
Søredningstjenestens webside
Simrishamn Trolling

 
Tilmeldte:   1485