-
Forum
-
Hovedforum
-
Opslagstavlen
-
Koldrøgni...
Koldrøgni...
-
Nils Majdrup
-
Emne forfatter
-
Offline
-
Elite Member
-
Mindre
Mere
-
Indlæg: 288
-
Modtagne Tak: 1
-
-
20 år 3 måneder siden #1000706
af Nils Majdrup
Tak for svaret. Det prøver jeg.
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
ukendt bruger
-
-
Offline
-
Platinum Member
-
Mindre
Mere
-
Indlæg: 68119
-
Modtagne Tak: 0
-
-
20 år 3 måneder siden #1000705
af ukendt bruger
den skal ligge på skindsiden, på en rist. Det er sådan de pro. røgerier gør.
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
Nils Majdrup
-
Emne forfatter
-
Offline
-
Elite Member
-
Mindre
Mere
-
Indlæg: 288
-
Modtagne Tak: 1
-
-
20 år 3 måneder siden #1186593
af Nils Majdrup
Koldrøgning: Jeg har tænkt mig at forsøge mig med hjemmekoldrøgning, og efter at have læst div. artikler om fremgangsmåden, er der et enkelt punkt, der er uklart for mig.<br>
Hvordan skal fisken anbringes i ovnen. Skal den hænges op, eller skal den anbringes på en rist.<br>
<br>
Mvh. Nils "Mulle" Majdrup
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
Forum
-
Hovedforum
-
Opslagstavlen
-
Koldrøgni...
Tid til at oprette siden: 0.155 sekunder