Koldrøgni...

  • Nils Majdrup
  • Nils Majdrup's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
Mere
20 år 3 måneder siden #1000706 af Nils Majdrup
Besvaret af Nils Majdrup på emne Koldrøgni...
Tak for svaret. Det prøver jeg.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
20 år 3 måneder siden #1000705 af ukendt bruger
Besvaret af ukendt bruger på emne Koldrøgni...
den skal ligge på skindsiden, på en rist. Det er sådan de pro. røgerier gør.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Nils Majdrup
  • Nils Majdrup's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
Mere
20 år 3 måneder siden #1186593 af Nils Majdrup
Koldrøgni... blev oprettet af Nils Majdrup
Koldrøgning: Jeg har tænkt mig at forsøge mig med hjemmekoldrøgning, og efter at have læst div. artikler om fremgangsmåden, er der et enkelt punkt, der er uklart for mig.<br>
Hvordan skal fisken anbringes i ovnen. Skal den hænges op, eller skal den anbringes på en rist.<br>
<br>
Mvh. Nils "Mulle" Majdrup

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.155 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Vi bruger cookies på Smaabaadsklub.dkPå Smaabaadsklub.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på Smaabaadsklub.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her
ja, jeg accepterer