-
Forum
-
Hovedforum
-
Opslagstavlen
-
Koldrøgni...
Koldrøgni...
-
Nils Majdrup
-
Emne forfatter
-
Offline
-
Elite Member
-
Mindre
Mere
-
Indlæg: 288
-
Modtagne Tak: 1
-
-
20 år 3 måneder siden #1186599
af Nils Majdrup
Koldrøgning igen. Jeg har læst og hørt at man bruger "bagersmuld", når man <br>
koldrøger hjemme. Da jeg ikke har den type smuld, har jeg lavet et forsøg <br>
med den smuld man kan købe i liv. grejbutikker, men den kan ikke holde liv i<br>
sig selv. Jeg har prøvet at blande en grovere smuld med den fine, og det ser <br>
ud til, at den kan brænde igennem. Om det har indflydelse på temp. og tid<br>
ved jeg ikke.<br>
Er der nogen af jer der har gjort erfaringer på dette område?<br>
Jeg er lidt på "røven", da fiskene er tøet og lagt til saltning og gerne <br>
skulle sættes på røg i eftermiddag.<br>
Man må meget gerne ringe til mig på tlf. 40543380<br>
<br>
Mvh. Nils "Mulle" Majdrup<br>
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
Forum
-
Hovedforum
-
Opslagstavlen
-
Koldrøgni...
Tid til at oprette siden: 0.123 sekunder