Koldrøgni...

  • Nils Majdrup
  • Nils Majdrup's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
Mere
20 år 3 måneder siden #1186599 af Nils Majdrup
Koldrøgni... blev oprettet af Nils Majdrup
Koldrøgning igen. Jeg har læst og hørt at man bruger "bagersmuld", når man <br>
koldrøger hjemme. Da jeg ikke har den type smuld, har jeg lavet et forsøg <br>
med den smuld man kan købe i liv. grejbutikker, men den kan ikke holde liv i<br>
sig selv. Jeg har prøvet at blande en grovere smuld med den fine, og det ser <br>
ud til, at den kan brænde igennem. Om det har indflydelse på temp. og tid<br>
ved jeg ikke.<br>
Er der nogen af jer der har gjort erfaringer på dette område?<br>
Jeg er lidt på "røven", da fiskene er tøet og lagt til saltning og gerne <br>
skulle sættes på røg i eftermiddag.<br>
Man må meget gerne ringe til mig på tlf. 40543380<br>
<br>
Mvh. Nils "Mulle" Majdrup<br>

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.123 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Vi bruger cookies på Smaabaadsklub.dkPå Smaabaadsklub.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på Smaabaadsklub.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her
ja, jeg accepterer